Cvjećarstvo d.o.o.

Tvrtka utemeljena 1989. godine čije poslovanje kontinuirano napreduje.

Poduzeće Cvjećarstvo utemeljeno je 31.12.1989. godine transformacijom tadašnjeg komunalnog poduzeća Parkovi i nasadi, u čijem je sastavu kroz različite organizacijske forme djelovalo od 1953.godine.

Tijekom godina, poslovanje našeg poduzeća kontinuirano unaprijeđujemo; pratimo zahtjeve tržišta i fleksibilni smo u prilagođavanju njegovoj potražnji.

Kontakt

Zakup poslovnih prostora / hala / skladišta

Zakup poslovnih uredskih prostora, skladišnih i prodajnih hala. Izuzetna povezanost sa riječkom zaobilaznicom, blizina centra grada, omogućen prilaz šleperima, veliko besplatno parkiralište i kvalitetna infrastruktura.

Veleprodaja tehničke robe

Kao ovlašteni distrubuter i zastupnik proizvođača stupova za rasvjetu i energetske mreže, vodiča za visokonaponske mreže i ljestvi posebnih namjena, djelujemo na hrvatskom tržištu od 2001. godine.

Unaprijedimo Vaše poslovanje!

Danas imamo razgranatu mrežu dugogodišnjih poslovnih partnera, kupaca i suradnika te svakodnevno radimo na razvijanju i osnaživanju poslovanja pritom njegujući postojeće i stvarajući nove poslovne odnose. Kontaktirajte nas već danas i unaprijedimo zajedno Vaše poslovanje!